Политика колачића

ПОЛИТИКА КОЛАЧИЋА
 
Здраво, ми смо Микромаркет. Вероватно сте овде зато што сте заинтересовани да сазнате више о томе како користимо колачиће, web beacons и друге сличне технологије. Као део наше посвећености одржавању високог стандарда транспарентности у нашој Политици приватности, направили смо овај водич за објашњење технологија праћења које користимо на нашим wеb страницама.
 
Само да будемо јасни, наши сајтови укључују све оне који су у нашем власништву и управљају под именом Микромаркет као што је mikromarket.rs.
 
Шта су колачићи, web becaons и сличне технологије?
 
Типично, постоје две врсте технологија праћења које можемо користити на нашим сајтовима:
 
Колачићи: ово није врста коју једете, заправо су мала датотека са подацима која је послата са сервера на ваш web прегледач или мобилни уређај који је сачуван у кешу или мобилном уређају прегледача. Постоје начини контроле ваших колачића и подешавања да ли желите да прихватите или одбаците колачиће (погледајте које су ваше опције испод).
 
Јасни гифови, web beacons, web багови: Ово су ситне графике са јединственим идентификатором сличним у функцији колачића, а користе се за праћење кретања web корисника између страница и web страница. За разлику од колачића који се кеширају на рачунару корисника, јасни гифови, web beacons и web багови су невидљиво уграђени на web странице и величине су једног пиксела.
 
Шта радимо са овим технологијама?
 
Те технологије за праћење користимо у неколико општих циљева као што су:
 

  • Да дозволите нашим сајтовима да правилно функционишу.
  • Да схватимо како функционишу наши сајтови и да применимо било која побољшања у перформансама и нашим услугама.
  • Да бисте побољшали своје искуство на нашим сајтовима и обезбедили функционалност која, на пример, значи да не морате поново уносити своје податке сваки пут када се укључите на нашим сајтовима или да забележите које куповине сте направили на нашим сајтовима.
  • Да сакупимо релевантне податке који нам помажу у пружању маркетинга и рекламног садржаја релевантног за ваше интересе.

 
Можда ћемо понекад сарађивати са трећим странама које могу користити различите технологије праћења како би пружиле одређене услуге на нашим сајтовима, укључујући циљани online маркетинг или релевантне поруке на одређеним деловима сајта. Ове службе трећих страна користе колачиће за анонимно прикупљање података и омогућавају им да препознају ваш рачунар или мобилни уређај сваки пут када посетите било који од наших сајтова. Ови колачићи не прикупљају никакве личне податке. Анонимни подаци које прикупљају су одвојени од личних података о вама као корисника.
 
Ваше опције када су у питању колачићи, web beacons и сличне технологије
 
Можете променити поставке свог web прегледача како бисте одржавали ваше преференције колачића. Користите ове линкове да бисте сазнали више информација о поставкама колачића за ове заједничке прегледаче:
 

 
Такође, можете у било ком тренутку одустати од рекламних колачића трећих страна посетом ове странице.
 
Имајте на уму да ако онемогућите колачиће, web beacons и сличне технологије, можда ће бити неких функционалности које неће радити или не функционишу исправно на нашим сајтовима.
 
Ако имате било каквих питања о нашим поступцима заштите приватности, молимо контактирајте нашег шампиона приватности у писменој форми на адреси Коло Српских Сестара 13, Нови Сад, Србија или info@mikromarket.rs.